top of page
Menjar

Menús

Desde Francia con {amor}

Recurso 2.png

PER PICAR.-

» Pa de Cristall amb tomàquet de penjar

» Olives marinades per nosaltres

» Braves d'a Aparté

» Xips de Verdures

» Duo de tapenade

» Crema d'oliva negra i crema de  oliva

   verde amb torradetes recent fetes_cc781905-5cde-319

IMG_2573.jpg

AL PES.-

100 % PRODUCTES FRANCESOS

» Assortiment de 4 formatges / 6 formatges:  

   Acompanyat de torradetes acabades de fer

   i melmelada de cirera negra

» Selecció 1 Formatge:

    Acompanyat de torradetes acabades de fer

   & melmelada de cirera negra

» Tapa de Grisons de Bou:

    assecat fumat, més tendre que la cecina

   i de procedència dels Alps

» Tapa de Filet Mignon:

   Fuixet de porc sec i fumat

» Tapa de Rillettes:

   Paté de porc untuós

» Tapa de pâté de campagne:

   Paté rústic de profund sabor

» Tapa de Foie Gras:

   Acompanyat amb melmelada de figues

   i pa d'espècies

» Tapa de Pernil Bigorre:

   porc negre de gla dels

   Pirineus francès

IMG_4329 3.JPG

PLATELLS.-

» Tires de pollastre arrebossades amb fruits

   secs amb maionesa casolana de mel_cc781905-5cded39

» Soufflé de formatges amb amanida

» Pastanagues rostides amb pesto de

   cilantro & magrana

» Torrada de pa de vidre amb mantega

   d'alvocat, tomàquets cherrys confitats,

   caparras & llima. Opcional Bacon

» Torrada de pa vidre amb ruca,

   bolets confitats & encenalls de_cc781905-5cde- 3194

   oveja/cabra_cc781905-5cde-3194-bb3b-5

AMANIDES.-

» Amanida de mongeta tendra amb ametlles

   torrades, tomàquets secs, pernil de Bayonne

   & vinagreta de menta

» Amanida de Chavignol, formatge de cabra calenta 

   amb vinagreta de nou i mostassa antiga

PLATS.-

» Risotto de tomàquets secs, Tomme de Savoie

   i toc de tòfona

» Tartiflette típica francès, patates, bacó,

   ceba i Reblochon

» Tàrtar de salmó assecat per nosaltres sobre

   torrada cruixent d'arròs

» Costelles de porc meloses amb salsa de

   cervesa i puré de moniato

» Tataki de tonyina vermella amb chutney de pinya i

   reducció de soja

» Boeuf Bourguignon típic francès

   amb patates

img_0464.jpg

POSTRES.-

» Tarte Tatí calent amb crème fraiche

» Tartaleta de llimona

» Coulant de xocolata amb  crema anglesa

   (10 min)

» Crème brûlée amb vainilla  de Madagascar

   (sense gluten)

» Sorbet de fruita segons temporada

Esmorzar

DESAYUNO

Apartir de las 10h

Recurso 2.png

ELS CLÀSSICS.-

» Croissant de mantega

» Pa de xocolata

» Canelé de Bordeus casolà

» Cookie casolana

» Torrades amb mantega

 y melmalada

    *Opció pa sense gluten_cc781905-5cde-3193-bb

IOGUR GREC.-

Km. 0

» Amb crunchy granola casolana

    Equilibrada barreja de civada,_cc781905-5cde- c5c8

» Amb fruita fresca

» Amb granola i fruita fresca

CROISSANT
SALAT.-

» Pernil salat de Bayonne o pernil dolç fumat amb formatge Cantal

ELS NOSTRES BOCADILLOS.-

FRED O CALENT

» El Gourmant, suau i saborós

   Queso Tomme con salmón ahumado por      _cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_        nosotros

» El Vegetal d'aquí

    Bolets confitats i pesto casolà

» El Clàssic golafre

    Pernil dolç fumat o pernil salat de

   Bayonne amb formatge Cantal

» Un genuí francès

   Tria entre llonganissa, un sol formatge,

   pâté, Rillettes

» Truita francesa

    Preparado al momento opción queso  Cantal 

   *Opció pa sense gluten

GOLÓS.-

» Brioche perdue amb fruites caramel·litzades

   i nata muntada casolana de Masala

Brioche a la francesa lleugerament daurada en mantega, pur vici! tot al moment

IMG_4237.jpg

OUS REVOLTATS.-

Bio Km. 0

» Servits amb torrades

Tria els toppings que et vegin de gust
 

Bolets confitats

Bacó cruixent

Espinacs frescos

Tomàquets secs

Salmó fumat per nosaltres

Formatge suau o fort

Ceba confosa

*Opció pa sense gluten 

BRUNCH

Sábado y domingo de las 10h hasta las 16h

Recurso 2.png

BENEDICTINS.-

Dos ous ecològics poxés damunt de pa,

servits amb patates

 

» Espinacs, bacó cruixent

   i salsa holandesa

  *Opció salmó fumat  per nosaltres

» Rúcula, bolets confitats

   i salsa de Camembert

» Carbassa al forn, espinacs, porro

   cruixent i salsa d'alfàbrega

   *Opció pa sense gluten

PLATS.-

» Hamburguesa casolana amb ceba caramel·litzada,

   formatge Cantal fos i bacó cruixent, servida

   amb verdures adobades

» Quiche del dia amb amanida

» Wrap de falafel de verdures saltejades

 amb tzatziki

» Chakchouka

   Cassola amb salsa de tomàquet casolana, ous

   fregits, iogurt i espècies

   *Suplement patates

COCKTAILS.-

» Suc natural espremut al moment:

   Taronja, aranja o llimona

» Llimonada casolana

» Negre d'estiu

» Negre d'estiu amb Cava

» Mimosa:

   Suc de taronja amb Cava

» Bloody Mary

» Aperol Spritz

IMG_2550.jpg

AL PES.-

100 % PRODUCTES FRANCESOS

» Tapa de Rillettes:

   Paté de porc untuós

» Tapa de pâté de campagne

» Tapa de saucisson corse

   salchichón de l'illa Còrsega

» Tapa de Filet Mignon:

    Filet de porc sec i fumat

» Tapa de Grisons de Bou:

   assecat fumat, més tendre que la cecina

   i de procedència dels Alps

» Tapa de Foie Gras:

    Acompanyat amb melmelada de figues

   i pa d'espècies

» Tapa de Pernil Bigorre:

    porc negre de gla dels

   Pirineus francès

» Assortiment de 4 formatges / 6 formatges:  

   Acompanyat de torradetes acabades de fer

   i melmelada de cirera negra

» Selecció 1 Formatge:

    C on el mateix acompanyament

TORRADES.-

» Bikini rústic amb beixamel trufada

   Preparat amb pernil dolç fumat i formatge Cantal.

» Mantega d'alvocat, tomàquets cherrys 

   confitats, tàperes i llima

» Magret d'ànec amb maionesa casolana de fruits

   vermells i ceba vermella adobada

   *Opció pa sense gluten_cc781905-5cde-3193-bb

   *Opció ou poché

   *Suplement patatas_cc781905-5cde-3193-ba

IMG_6473.jpg

ELS CLÀSSICS.-

» Croissant de mantega

» Pa de xocolata

» Cannelé de Bordeus casolà

» Cookie casolana

» Torrades amb mantega i melmelada

   *Opció pa sense gluten

IOGUR GREC.-

Artesanal Km. 0

» Amb crunchy granola casolana

    Equilibrada barreja de civada,_cc781905-5cde- c5c8

» Amb fruita fresca

» Amb granola i fruita fresca

CROISSANT
SALAT.-

» Pernil salat de Bayonne o pernil dolç fumat amb formatge Cantal

GOLÓS.-

» Brioche perdue amb fruites caramel·litzades

   i nata muntada casolana de Masala

Brioche a la francesa lleugerament daurada en mantega, pur vici! tot al moment

PER PICAR.-

»  Pa de vidre amb tomàquet de penjar

»  Olives marinades per nosaltres

»  Bravas d'En Aparté

»  Chips de verdures

»  Duo de cremes: crema de tomàquets secs i

   tapenade: crema d'olives negres i olives

   verdes. Servit amb torradetes acabades de fer

» Cassoleta de Rosette (salchichón)

   al Vermouth negre

»  Tires de pollastre arrebossades amb fruita seca

  amb maionesa casolana de mel

Brunch
Beguda

{CARTA DE BEBIDAS}

Recurso 2.png

REFRESCOS.-

» Aigua km0 – 50cl

» Aigua amb gas km0 – 50cl

» Suc natural

    Taronja, aranja, llimona

» Llimonada casolana

» Suc Minute Maid 

    Taronja, préssec, tomàquet, pinya, raïm

» Coca Cola – Coca Zero

» Nestea Llimona

» Schweppes  

    Tònica, Llimona, Taronja

» Bitter Kas

» Tònica Fever Tree

854A8224.jpg
IMG_6485 2.jpg

CAFÈS D'ESPECIALITAT.-

» Cafè sol

» Tallat

» Cafè amb llet

» Cafè amb llet XL

» Americà

» Cappuccino

» Cafè frappé

» Cappuccino XL

» Xocolata frappé

» Carallet

» Trifàsic

» Carallet Premium

» Got de llet

» Cafè doble

» Xocolata casolana calenta o fred

» Xocolata casolana espèsa

TÈS.-

TE NEGRE

» Te negre Ceylan

» Te negre Earl Grey

» Te negre de caramel

» Te negre de coco

» Te negre de vainilla natural

» Te negre tòfona

 amb nou de macadomia, cacau, coco laminat

» Te negre tresor Maya

 troços de xocolata i grans de cacau

» Te negre de regalèssia

» Te negre de canyella

TE BLANC

» Te blanc Xina Pai Mu Tan

» Te blanc de fruits vermells

» Te blanc de vainilla i lavanda

» Te blanc de mandarina i canyella

INFUSIONS

» Fruites del bosc

» Camamilla

» Tila

» Poleo Menta

CERVESES.-

» Pilsner Urquell República Txeca 4.4%

» Clara Pilsner Urquell 

» Estrella Galicia Espanya 5.5%

» Estrella Galícia 0% Espanya 0%

» Estrella Galícia sense gluten Espanya 5.5%

» Cervesa artesanal del mes (consulteu l'equip)

» Arriaca (blat) 4,7%

» IPA Porcs Voladors Catalunya 6,9% Artesanal

» Leffe Negra Bèlgica 6.5% .

» Leffe Rossa Bèlgica 6.6%

» Chimay Blau Belgica 9%

» Tripel Karmeliet Belgica 8,4%

VI NEGRE.-

» Li Petit Pont

   Grenache – Cinsault – Cabernet Sauvignon

» Minervois 'Plaisir Eulalie'

   30% Syrah – 40% Carignan – 30% Grenache

» Cahors 'Cuvée des Dames'

   85% Malbec – 15% Merlot

» Llenguadoc 'Chateau Cazalis de Fondouce'

   Grenache Noir – Syrah

» Bordeaux 'Champ de Fleuret'

   75% Merlot – 15% Cabernet Sauvignon –

   10% Cabernet Franc

» Saumur Champigny 'L'épanouie'

  100% Cabernet Franc ressò en procés

» Cahors 'Château Pineraie' ç

   85% Malbec – 15% Merlot

» Chinon 'Les Graves'

   Cabernet Franc Vi natural, ecològic

» Banyuls Abbaye Sainte Eugénie

   50 % grenache noir – 45 % grenache gris –

   5 % grenache blanc

VI BLANC.-

» Li Petit Pont

   Chardonnay – Vermentino

» Tariquet Classic

   70% Ugni Blanc – 30% Colombard

» Blanc d'Eulalie

   100% Sauvignon

» Bordeaux Greus

   'Chateau Tour Bicheau' 30% Sauvignon blanc –

   70% Sémillon eco en procés

» Llenguadoc 'Chateau Cazalis de Fondouce'

   Grenache Blanc – Roussanne

» Côté Tariquet

   50% Chardonnay – 50% Sauvignon

» L'idée folle “Domaine du Tarique”t

   Gros Manseng, Chardonnay et Sauvignon

IMG_5628.jpg
TE VERMELL

» Te vermell Pu Erh

» Te vermell de taronja i llimona 

TE VERD

» Te verd Gunpowder

» Te verd de pinya caramel·litzada

» Te verd Boabdil mil i una nits:

   te verd i te negre amb pètals de gira-sol,

   gessamí i rosa

» Te verd de menta

» Te Green Chai

» Te verd d'ametlla dolça

» Te verd amb gessamí

ROIBS

» Rooibos original

» Rooibos de banana i caramel

» Rooibos de taronja

» Rooibos de pastís de Santiago:    

   poma i ametlles

» Rooibos verd de fruites vermelles

» Rooibos Xocolata i coco

COCKTAILS.-

» Vi calent casolà temporada

» Negre d'estiu

» Negre d'estiu (amb cava)

» Mojito

» Mojito maracuià

» Mojito maduixa

» Caipirinha

» Caipiroska

» Bloody Mary

» Spritz

» Mojito (sense alcohol)

» Llimonada casolana (sense alcohol)

DSC00997.jpg

VI ROSAT.-

» Li Petit Pont

   Grenache – Cinsault

» Marselan Rosé Marselan

CAVA.-

» Molí de Foc

40% Macabeu – 30% Xarel.lo – 30% Parellada

GINEBRA.-

»  Seagram's

   Amb pell de taronja, refrescant i aromàtic

»  Bombay Sapphire

   Un clàssic per excel·lència amb la seva essència floral i la seva

   sabor fresc amb llima i ginebre

» Tanqueray

   Una mica de llimona, una mica de llima, un balanç perfecte

» Port Índia

   Amb Fever Tree, de color brillant rosa, els fruits vermells

   que posem amplifica la seva aroma a maduixes naturals

» Hendrick's

   Amb Fever Tree, sublim simplicitat en la seva màxima

  _cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_expressió._cc781905-5cde-3194-bb3b-136

» Tann's

   Amb Fever Tree, amb caràcter, complex i perfumat.

   Encara més saborós amb gerds

» G'Vine Floraison

   Amb Ferver Tree, 'Unconventional' és la definició de

   aquesta ginebra única i original a base de flors de vinya.
   La servim amb raïm

LICORS.-

WHISKY

» Jameson

» Jack Daniels

» Johnnie Walkers

   Black Label

» Marker's Mark

» Glenmorangie

VODKA

» Moskoskaya

» Grey Goose

APERITIU

» Vermuth Artesanal

   Negre, blanc o rosat

» Baileys

» Ricard

» Mauresque

   Ricard i xarop d'ametlles

» Kir

   Vi blanc i crema de cassis

» Get 27

   Licor de menta

» Mimosa

ROM

» Brugal – Havana 3

» Santa Teresa

» Flor de canya 7

LICOR

» Brandy

   Cardenal Mendoza

» Cognac 

   Remy Martin VSOP

» Calvats

   Famille Dupont

» Armagnac Chateau

   de Laubade

DIGESTIU

» Patxaran Etxeko

» Orujo d'herbes

» Orujo blanc
» Orujo cafè

» Crema de pinyolada
» Tequila Jose Cuervo

» Xarrup

» Xarrup Premium

   Remy Martin, Santa Teresa, Cardenal Mendoza

bottom of page