Menús
Desde Francia con {amor}
PER PICAR.-
» Pa de Cristall amb tomàquet de penjar
» Olives marinades per nosaltres
» Braves d'a Aparté
» Xips de Verdures
» Duo de tapenade
» Crema d'oliva negra i crema de oliva
verde amb torradetes recent fetes_cc781905-5cde-319
AL PES.-
100 % PRODUCTES FRANCESOS
» Assortiment de 4 formatges / 6 formatges:
Acompanyat de torradetes acabades de fer
i melmelada de cirera negra
» Selecció 1 Formatge:
Acompanyat de torradetes acabades de fer
& melmelada de cirera negra
» Tapa de Grisons de Bou:
assecat fumat, més tendre que la cecina
i de procedència dels Alps
» Tapa de Filet Mignon:
Fuixet de porc sec i fumat
» Tapa de Rillettes:
Paté de porc untuós
» Tapa de pâté de campagne:
Paté rústic de profund sabor
» Tapa de Foie Gras:
Acompanyat amb melmelada de figues
i pa d'espècies
» Tapa de Pernil Bigorre:
porc negre de gla dels
Pirineus francès
PLATELLS.-
» Tires de pollastre arrebossades amb fruits
secs amb maionesa casolana de mel_cc781905-5cded39
» Soufflé de formatges amb amanida
» Pastanagues rostides amb pesto de
cilantro & magrana
» Torrada de pa de vidre amb mantega
d'alvocat, tomàquets cherrys confitats,
caparras & llima. Opcional Bacon
» Torrada de pa vidre amb ruca,
bolets confitats & encenalls de_cc781905-5cde- 3194
oveja/cabra_cc781905-5cde-3194-bb3b-5
AMANIDES.-
» Amanida de mongeta tendra amb ametlles
torrades, tomàquets secs, pernil de Bayonne
& vinagreta de menta
» Amanida de Chavignol, formatge de cabra calenta
amb vinagreta de nou i mostassa antiga
PLATS.-
» Risotto de tomàquets secs, Tomme de Savoie
i toc de tòfona
» Tartiflette típica francès, patates, bacó,
ceba i Reblochon
» Tàrtar de salmó assecat per nosaltres sobre
torrada cruixent d'arròs
» Costelles de porc meloses amb salsa de
cervesa i puré de moniato
» Tataki de tonyina vermella amb chutney de pinya i
reducció de soja
» Boeuf Bourguignon típic francès
amb patates
POSTRES.-
» Tarte Tatí calent amb crème fraiche
» Tartaleta de llimona
» Coulant de xocolata amb crema anglesa
(10 min)
» Crème brûlée amb vainilla de Madagascar
(sense gluten)
» Sorbet de fruita segons temporada
DESAYUNO
Apartir de las 10h
ELS CLÀSSICS.-
» Croissant de mantega
» Pa de xocolata
» Canelé de Bordeus casolà
» Cookie casolana
» Torrades amb mantega
y melmalada
*Opció pa sense gluten_cc781905-5cde-3193-bb
IOGUR GREC.-
Km. 0
» Amb crunchy granola casolana
Equilibrada barreja de civada,_cc781905-5cde- c5c8
» Amb fruita fresca
» Amb granola i fruita fresca
CROISSANT
SALAT.-
» Pernil salat de Bayonne o pernil dolç fumat amb formatge Cantal
ELS NOSTRES BOCADILLOS.-
FRED O CALENT
» El Gourmant, suau i saborós
Queso Tomme con salmón ahumado por _cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_ nosotros
» El Vegetal d'aquí
Bolets confitats i pesto casolà
» El Clàssic golafre
Pernil dolç fumat o pernil salat de
Bayonne amb formatge Cantal
» Un genuí francès
Tria entre llonganissa, un sol formatge,
pâté, Rillettes
» Truita francesa
Preparado al momento opción queso Cantal
*Opció pa sense gluten
GOLÓS.-
» Brioche perdue amb fruites caramel·litzades
i nata muntada casolana de Masala
Brioche a la francesa lleugerament daurada en mantega, pur vici! tot al moment
OUS REVOLTATS.-
Bio Km. 0
» Servits amb torrades
Tria els toppings que et vegin de gust
Bolets confitats
Bacó cruixent
Espinacs frescos
Tomàquets secs
Salmó fumat per nosaltres
Formatge suau o fort
Ceba confosa
*Opció pa sense gluten
BRUNCH
Sábado y domingo de las 10h hasta las 16h
BENEDICTINS.-
Dos ous ecològics poxés damunt de pa,
servits amb patates
» Espinacs, bacó cruixent
i salsa holandesa
*Opció salmó fumat per nosaltres
» Rúcula, bolets confitats
i salsa de Camembert
» Carbassa al forn, espinacs, porro
cruixent i salsa d'alfàbrega
*Opció pa sense gluten
PLATS.-
» Hamburguesa casolana amb ceba caramel·litzada,
formatge Cantal fos i bacó cruixent, servida
amb verdures adobades
» Quiche del dia amb amanida
» Wrap de falafel de verdures saltejades
amb tzatziki
» Chakchouka
Cassola amb salsa de tomàquet casolana, ous
fregits, iogurt i espècies
*Suplement patates
COCKTAILS.-
» Suc natural espremut al moment:
Taronja, aranja o llimona
» Llimonada casolana
» Negre d'estiu
» Negre d'estiu amb Cava
» Mimosa:
Suc de taronja amb Cava
» Bloody Mary
» Aperol Spritz
AL PES.-
100 % PRODUCTES FRANCESOS
» Tapa de Rillettes:
Paté de porc untuós
» Tapa de pâté de campagne
» Tapa de saucisson corse
salchichón de l'illa Còrsega
» Tapa de Filet Mignon:
Filet de porc sec i fumat
» Tapa de Grisons de Bou:
assecat fumat, més tendre que la cecina
i de procedència dels Alps
» Tapa de Foie Gras:
Acompanyat amb melmelada de figues
i pa d'espècies
» Tapa de Pernil Bigorre:
porc negre de gla dels
Pirineus francès
» Assortiment de 4 formatges / 6 formatges:
Acompanyat de torradetes acabades de fer
i melmelada de cirera negra
» Selecció 1 Formatge:
C on el mateix acompanyament
TORRADES.-
» Bikini rústic amb beixamel trufada
Preparat amb pernil dolç fumat i formatge Cantal.
» Mantega d'alvocat, tomàquets cherrys
confitats, tàperes i llima
» Magret d'ànec amb maionesa casolana de fruits
vermells i ceba vermella adobada
*Opció pa sense gluten_cc781905-5cde-3193-bb
*Opció ou poché
*Suplement patatas_cc781905-5cde-3193-ba
ELS CLÀSSICS.-
» Croissant de mantega
» Pa de xocolata
» Cannelé de Bordeus casolà
» Cookie casolana
» Torrades amb mantega i melmelada
*Opció pa sense gluten
IOGUR GREC.-
Artesanal Km. 0
» Amb crunchy granola casolana
Equilibrada barreja de civada,_cc781905-5cde- c5c8
» Amb fruita fresca
» Amb granola i fruita fresca
CROISSANT
SALAT.-
» Pernil salat de Bayonne o pernil dolç fumat amb formatge Cantal
GOLÓS.-
» Brioche perdue amb fruites caramel·litzades
i nata muntada casolana de Masala
Brioche a la francesa lleugerament daurada en mantega, pur vici! tot al moment
PER PICAR.-
» Pa de vidre amb tomàquet de penjar
» Olives marinades per nosaltres
» Bravas d'En Aparté
» Chips de verdures
» Duo de cremes: crema de tomàquets secs i
tapenade: crema d'olives negres i olives
verdes. Servit amb torradetes acabades de fer
» Cassoleta de Rosette (salchichón)
al Vermouth negre
» Tires de pollastre arrebossades amb fruita seca
amb maionesa casolana de mel
{CARTA DE BEBIDAS}
REFRESCOS.-
» Aigua km0 – 50cl
» Aigua amb gas km0 – 50cl
» Suc natural
Taronja, aranja, llimona
» Llimonada casolana
» Suc Minute Maid
Taronja, préssec, tomàquet, pinya, raïm
» Coca Cola – Coca Zero
» Nestea Llimona
» Schweppes
Tònica, Llimona, Taronja
» Bitter Kas
» Tònica Fever Tree
CAFÈS D'ESPECIALITAT.-
» Cafè sol
» Tallat
» Cafè amb llet
» Cafè amb llet XL
» Americà
» Cappuccino
» Cafè frappé
» Cappuccino XL
» Xocolata frappé
» Carallet
» Trifàsic
» Carallet Premium
» Got de llet
» Cafè doble
» Xocolata casolana calenta o fred
» Xocolata casolana espèsa
TÈS.-
TE NEGRE
» Te negre Ceylan
» Te negre Earl Grey
» Te negre de caramel
» Te negre de coco
» Te negre de vainilla natural
» Te negre tòfona
amb nou de macadomia, cacau, coco laminat
» Te negre tresor Maya
troços de xocolata i grans de cacau
» Te negre de regalèssia
» Te negre de canyella
TE BLANC
» Te blanc Xina Pai Mu Tan
» Te blanc de fruits vermells
» Te blanc de vainilla i lavanda
» Te blanc de mandarina i canyella
INFUSIONS
» Fruites del bosc
» Camamilla
» Tila
» Poleo Menta
CERVESES.-
» Pilsner Urquell República Txeca 4.4%
» Clara Pilsner Urquell
» Estrella Galicia Espanya 5.5%
» Estrella Galícia 0% Espanya 0%
» Estrella Galícia sense gluten Espanya 5.5%
» Cervesa artesanal del mes (consulteu l'equip)
» Arriaca (blat) 4,7%
» IPA Porcs Voladors Catalunya 6,9% Artesanal
» Leffe Negra Bèlgica 6.5% .
» Leffe Rossa Bèlgica 6.6%
» Chimay Blau Belgica 9%
» Tripel Karmeliet Belgica 8,4%
VI NEGRE.-
» Li Petit Pont
Grenache – Cinsault – Cabernet Sauvignon
» Minervois 'Plaisir Eulalie'
30% Syrah – 40% Carignan – 30% Grenache
» Cahors 'Cuvée des Dames'
85% Malbec – 15% Merlot
» Llenguadoc 'Chateau Cazalis de Fondouce'
Grenache Noir – Syrah
» Bordeaux 'Champ de Fleuret'
75% Merlot – 15% Cabernet Sauvignon –
10% Cabernet Franc
» Saumur Champigny 'L'épanouie'
100% Cabernet Franc ressò en procés
» Cahors 'Château Pineraie' ç
85% Malbec – 15% Merlot
» Chinon 'Les Graves'
Cabernet Franc Vi natural, ecològic
» Banyuls Abbaye Sainte Eugénie
50 % grenache noir – 45 % grenache gris –
5 % grenache blanc
VI BLANC.-
» Li Petit Pont
Chardonnay – Vermentino
» Tariquet Classic
70% Ugni Blanc – 30% Colombard
» Blanc d'Eulalie
100% Sauvignon
» Bordeaux Greus
'Chateau Tour Bicheau' 30% Sauvignon blanc –
70% Sémillon eco en procés
» Llenguadoc 'Chateau Cazalis de Fondouce'
Grenache Blanc – Roussanne
» Côté Tariquet
50% Chardonnay – 50% Sauvignon
» L'idée folle “Domaine du Tarique”t
Gros Manseng, Chardonnay et Sauvignon
TE VERMELL
» Te vermell Pu Erh
» Te vermell de taronja i llimona
TE VERD
» Te verd Gunpowder
» Te verd de pinya caramel·litzada
» Te verd Boabdil mil i una nits:
te verd i te negre amb pètals de gira-sol,
gessamí i rosa
» Te verd de menta
» Te Green Chai
» Te verd d'ametlla dolça
» Te verd amb gessamí
ROIBS
» Rooibos original
» Rooibos de banana i caramel
» Rooibos de taronja
» Rooibos de pastís de Santiago:
poma i ametlles
» Rooibos verd de fruites vermelles
» Rooibos Xocolata i coco
COCKTAILS.-
» Vi calent casolà temporada
» Negre d'estiu
» Negre d'estiu (amb cava)
» Mojito
» Mojito maracuià
» Mojito maduixa
» Caipirinha
» Caipiroska
» Bloody Mary
» Spritz
» Mojito (sense alcohol)
» Llimonada casolana (sense alcohol)
VI ROSAT.-
» Li Petit Pont
Grenache – Cinsault
» Marselan Rosé Marselan
CAVA.-
» Molí de Foc
40% Macabeu – 30% Xarel.lo – 30% Parellada
GINEBRA.-
» Seagram's
Amb pell de taronja, refrescant i aromàtic
» Bombay Sapphire
Un clàssic per excel·lència amb la seva essència floral i la seva
sabor fresc amb llima i ginebre
» Tanqueray
Una mica de llimona, una mica de llima, un balanç perfecte
» Port Índia
Amb Fever Tree, de color brillant rosa, els fruits vermells
que posem amplifica la seva aroma a maduixes naturals
» Hendrick's
Amb Fever Tree, sublim simplicitat en la seva màxima
_cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_expressió._cc781905-5cde-3194-bb3b-136
» Tann's
Amb Fever Tree, amb caràcter, complex i perfumat.
Encara més saborós amb gerds
» G'Vine Floraison
Amb Ferver Tree, 'Unconventional' és la definició de
aquesta ginebra única i original a base de flors de vinya.
La servim amb raïm
LICORS.-
WHISKY
» Jameson
» Jack Daniels
» Johnnie Walkers
Black Label
» Marker's Mark
» Glenmorangie
VODKA
» Moskoskaya
» Grey Goose
APERITIU
» Vermuth Artesanal
Negre, blanc o rosat
» Baileys
» Ricard
» Mauresque
Ricard i xarop d'ametlles
» Kir
Vi blanc i crema de cassis
» Get 27
Licor de menta
» Mimosa
ROM
» Brugal – Havana 3
» Santa Teresa
» Flor de canya 7
LICOR
» Brandy
Cardenal Mendoza
» Cognac
Remy Martin VSOP
» Calvats
Famille Dupont
» Armagnac Chateau
de Laubade
DIGESTIU
» Patxaran Etxeko
» Orujo d'herbes
» Orujo blanc
» Orujo cafè
» Crema de pinyolada
» Tequila Jose Cuervo
» Xarrup
» Xarrup Premium
Remy Martin, Santa Teresa, Cardenal Mendoza