top of page
854A8093.jpg
Recurso 3.png

Interior

Amb tan sols obrir les portes de la nostra llar, veuràs que no és qualsevol bistrot. Viatjaràs a França sense escales.

Cada peça que ho decora té una història darrere, res està posat a l'atzar. Volem que us sentiu com a casa i vam voler donar-li un toc molt personal. La llum natural que entra omple de calidesa el bistrot i si teniu sort, podreu trobar arcs de Sant Martí amagats.

Recurso 4.png

Terrassa

La nostra terrassa té un je ne sais quoi que la fa especial, potser és per la història que l'envolta, en estar als peus de l'Església Romana de Sant Pere i per ser per als vianants.

Asseure's a gaudir de l'arquitectura, del moviment dels arbres i de la tranquil·litat amb unes delicioses tapes 100% franceses o un cafè d'especialitat en un espai íntim i pròxim.

854A9274.jpg
IMG_2573.jpg
Recurso 2.png

Plats

Com a bona llar francesa no podien faltar productes de la nostra terra com els formatges, embotits i una àmplia selecció de vins portats de França i els típics croissants de mantega que fets al forn cada dia.

La nostra cuina és sense interrupció així que podeu venir a emorzar, fer un brunch, gaudir de les nostres tapes, del menú del dia, dels nostres plats de carta i  prendre una copa si ho desitgeu.

La nostra carta va canviant segons la temporada però sempre trobaràs plats típics francesos, això sí, sempre amb el nostre toc personal.

bottom of page